Dilluns 25 Maig 2020
Concerts i notícies / Concerts i notícies

Concerts i notícies

Cercador:

Paraula clau Categoria  
 
12/12/2019

Teatre Musical “enTàndem”,

El dijous dia 9 de gener engeguem un nou projecte!

 

El dijous dia 9 de gener engeguem un nou projecte anomenat Teatre Musical “enTàndem”, projecte que realitzem juntament amb els responsables del Pla Comunitari de Verdum i de l’entitat de voluntariat social universitari enTàndem.

Us deixem la seva web, per si voleu saber d'ells:

 

https://entandem.cat/afev/

 

La missió de l'entitat és promoure el voluntariat social universitari per lluitar contra les desigualtats socials d’infants i joves en exclusió o dificultats socials, famílies i comunitat dels barris i territoris desafavorits a Catalunya. És un moviment d’educació no formal, a on s’assigna un voluntari universitari que farà l’acompanyament del jove en risc d’exclussió, amb l’objectiu de trobar-se setmanalment per parlar, anar a llocs o acompanyar-lo a activitats artístiques (i aquí és on entrem nosaltres). 


D’aquesta manera es crea un vincle entre dos joventuts que no tenen ocasió de trobar-se: nens i joves en dificultat escolar i social amb estudiants universitaris.

La Fundació La Guineu ens hem unit a aquest projecte, amb la voluntat de donar formació artística gratuïta a aquests nois i noies, de manera que a través de l’expressió artística puguin assolir experiències a les quals, potser, no hi tindrien accés. Tal i com us hem dit, el proper dijous 9 de gener iniciem un nou grup de teatre musical format per nois i noies de 10 a 11 anys, triats per l’entitat organitzadora, que treballaran Acting, Singing & Dancing ajudats per les professores Laia López, Rocío Seligrat i Maria Viñas, amb tota la il.lusió del món per part nostra i, segur, per part seva també.

Gràcies a tots els que ho heu fet possible.

Que visqui el poder transformador de l’art!

 

 

MUSIC ART 102