Dijous 22 Abril 2021
Informació del curs / Informació del curs 2020-2021

Informació del curs 2020-2021

MUSICART, escola de música i arts escèniques

                                                                                  

HORARIS

 • Durant el curs escolar, l’escola romandrà oberta de 15’30 a 21’30, de dilluns a divendres.
 • Durant l'estiu, l'escola estarà oberta tot el juliol. L'horai d'estiu serà de 15:30h a 21:30h.

 

REUNIONS AMB LES FAMÍLIES

·         Al llarg del mes de setembre rebreu el calendari de reunions amb les famílies.

 

SERVEIS

·         Servei de lloguer d’instruments

            Tots els alumnes que ho desitgin, podran optar a tenir el seu instrument en règim de lloguer. Si voleu sol·licitar un instrument, podeu enviar un correu electrònic a activitatsfundacio@gmail.com, a l'atenció de Miquel Àngel Martínez.

 

·         Servei d’aules d’estudi

Tots els alumnes matriculats al centre podran demanar aules d’estudi sempre i quan l’activitat pròpia de l’escola ho permeti.

 

 

MATERIAL

 • Els alumnes dels cursos d’Iniciació 3, 4, 5, 6 i 7 anys, no hauran de portar cap tipus de material a les classes, ja que ho tindran tot a l’Escola. Els llibres i dossiers, us els proporcionarà el centre al llarg del mes de setembre i us els emportareu a casa a final de curs.
 • Els alumnes de Pràctica Bàsica, Preparatori, 3r cicle i 4t cicle de Llenguatge Musical, hauran de portar una carpeta amb una llibreta de música, llapis, goma i maquineta. Els llibres de Llenguatge Musical els podreu adquirir a l’Escola a partir del mes de Setembre.
 • Tots els alumnes d’instrument disposaran d’un model d’agenda escolar propi del centre. També estarà a la disposició dels alumnes al llarg del mes de setembre.
 • Els alumnes d’Instrument, també caldrà que portin una carpeta de fundes transparents per arxivar el material de fotocòpies. Per a tots aquells que no la tingueu, us recordem que teniu a la vostra disposició, a la Secretaria del centre, la carpeta de fundes transparents de SÓC MÚSIC!
 • Els alumnes de Teatre Musical (Expressing i ActingSingingDancing) hauran de vestir amb leggins o xandall negres i la samarreta de l'escola. També hauran de dur uns mitjons antilliscants, per a ús exclusiu de les classes de Dancing.

 

ACTIVITATS DEL CENTRE

 • El centre té un ampli calendari de concerts i activitats diverses on caldrà que hi participin els alumnes.

 

La participació de l’alumnat en aquests concerts i activitats és imprescindible per al bon funcionament dels grups, a la vegada que és un compromís adquirit en el moment de la inscripció al centre.

 

ESPAIS

 • Les instal·lacions docents de l’Escola, seran d’ús exclusiu dels alumnes i professorat del centre. Els professors i personal d’administració s’encarregaran d’acompanyar els alumnes més petits des de la recepció fins a les respectives aules. Es podran recollir els nens, després de classe, a la recepció de l’Escola.

 

L’Escola no es responsabilitza dels nens i nenes un cop acabat els seu horari escolar.

 

COMUNICACIÓ

 • Les comunicacions escolars es faran a través del correu electrònic.
 • Per rebre les notícies de l’Escola de Música per mitjà del correu electrònic, cal que actualitzeu les vostres dades de contacte si veieu que no rebeu informació. Podeu fer-ho a la Secretaria de l’Escola.
 • La comunicació amb els professors resta oberta sempre que ho desitgeu. Podeu demanar per parlar amb ells a la Secretaria de l’Escola. Els professors d’instrument agrairan que us interesseu per l’evolució dels vostres fills i filles al llarg de tot el seu aprenentatge instrumental i que assistiu a les classes d’instrument.
 • Les reunions amb direcció es faran prèvia sol·licitud d’hora a la Secretaria del centre.
 • En cas que necessiteu posar-vos en contacte amb el centre, disposeu de:

e-mail:      musicart102@musicart102.org

tel: 93 350 55 98 (de 15'30h a 21'30h, durant el curs escolar)

 

 

MUSIC ART